Nu är det vintertid.

Det är ljust en timme tidigare och ja just det ja, mörkt en timme tidigare också. Vi kommer närmare och närmare lussekatter och kaneldoftande ljus. Och ja,  jag tycker det känns alldeles finfint. Bara det där superfula ute, lövkala träd, svart asfalt och regngråa moln, kunde försvinna och bli vitt och vackert istället. Jag längtar!

Men idag får vi ju en bonustimme. Vilken lyx! Vad vi ska göra av dagen vet jag inte alls. Jag har börjat skriva jordens längsta packningslista inför färden söderut. Jag ska inte bara stanna några dagar nämligen, rättare sagt veckor. Men mer om det en annan idag. För idag är det söndag och jag ska strax fortsätta att sörpla på kaffekoppen, tussa runt i tjocksockar och fnissa åt att mannen bäddat ner ett gosedjur i det där babynestet, som om det vore en bäbis. Hjärtat smälter.

IMG_5255

God morgon, söndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4