Nämen 12 timmar… det är väl en lagom shoppingdag?

För familjen ”lagom” så. Kära nån. I morse när vi åkte var jag pigg som en mört, nytränad och endorfinkickad. Nu är jag supernyfrissad, ikea-ljus-kittad och trött som en åsna. Men glad och tacksam för en mysig dag. Jag älskar våra heldagar, trots att dom tar på krafterna. Och särskilt för ett preggo. Jag var tvungen att lägga mig och halvsova i en provhytt idag… bara en sån sak.


bild 1

Om det är värt att åka 50 mil för en frissa? Ohyes! Jag har klippt mig hos henne sedan jag var femton. Kan jag pricka in när jag ska åka hemhem, så gör jag det. Jag har med glädje gått med ett skatbo på huvudet, bara för att jag vetat att  jag ska få landa i denna stol till slut. Tänk så fånig man kan vara.

bild 3 (1)

En smygkik bland en massa herr-pyjamasar 😉 Bra mycket kortare. Nu kanske jag vågar börja borsta håret igen, inte bara snöra upp det hela i en ruffsig My-knut. 😉

bild 2 (1)

Till lunch sörplade jag god tomatsoppa. Höll på att börja gråta när det var bröd med smör och ost till….. ja, så kan det vara.

bild 4 (1)

Ja och sen blev det som sagt lite ljus som fick följa med oss hem. Vi är ljusomaner allihopa. Och jag älskart!

Nu har jag landat hemma hos mina svärföräldrar, i soffan bredvid M. Om jag haft M-längtan hela dagen? Ja.

HOPPAS ATT DU HAFT EN FIN TORSDAG!

-nu ska nån sova…

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4