IMG_5929

Det kan väl nästan inte ha undgått någon här inne. Att jag är taggad på julen, alltså.

Är det fler än jag?

Jag ser prinskorvar, en vackert klädd julgran och mammas hemkokta karameller framför mig. Och en superstor preggo-mage som vankar fram. Med tanke på att jag idag känner jag mig aaas-preggo. Magen känns stor och bäbis lever rövare där inne. Men åh, det är en magisk känsla att bära på ett liv.

IMG_5927

Det  här med att längta efter jul, det ter sig på olika vis för mig. Innan varje jul är jag alltid shoppingsugen på röda kläder. Jag tänkte ge dig tipset, att gå på bik bok och haffa dig den perfekta, stickade, jultröjan. Eftersom jag är född i vågens tecken, så hade jag omöjligt att välja på röd eller grå. Eller snarare om jag skulle ta röd, eller båda. Du ser ju själv hur det gick.

IMG_5926

Till byxor eller kjol. Eller min favorit; stickad tröja, över en skön klänning. Den, den är perfekt.

IMG_5925

Det är fredageftermiddag och jag säger helg. Samtidigt som jag ger dig ett juligt shoppingtips och berättar att Liten sparkar, massor. Och, det viktigaste; att jag längtar efter prinskorv. Fredag alltså. Alltid lika skönt.

HA EN MYSIG FREDAGKVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4