Här sitter jag och knaprar korvmacka.

-trots sen lunch, så är jag redan hungrig. Liten…. är du en bäbis eller ett monster?

Rödrosiga om kinderna, kom vi precis in genom dörren. Efter en skön traskar-runda till stan fram och tillbaka. Vi har varit på mysig, traditionell skyltsöndag, tillsammans med nästan läskigt många andra människor. Klaustrofobi, kan man få för mindre. Men tanken var att lyssna på mannen när han sjöng ”jingle bells” med tomteluva på, och det lyckades jag alldeles finfint med. Att gå och kika på julklappar, det gick det sämre med. Det var helt enkelt för mycket folk.

Nu är M iväg och handlar för middag, och jag har börjat sätta degen till årets lussekatter. Ett helt nytt recept, som jag hoppas ska vara lika bra som det ger sig ut för att vara.

En dagens kommer här nedan

IMG_6226

Sviiinsköna byxor härifrån. Äntligen har jag hittat ett par preggo-brallor som är sköna och snygga.

IMG_6232Matchade med topp ifrån gina. Enkelt och skönt! Precis som jag gillart allra mest!

Nä, en korvmacka till. Sen är jag redo att fortsätta med degen! Men alltså, du som också är preggo och inte hittat några byxor som du gillar; köp dom här!

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4