Bland det skönaste jag vet.

..Det är att, efter en heldag borta, komma innanför dörren till mitt hem. Min trygghet, min borg liksom. Trampa av mig strumbyxorna och istället dra på mig ett par übermjuka brallor. Att känna nu är jag hemma. 

Dagen idag har varit bra, mycket har blivit gjort och den känslan är inte pjåkig. Med ögonen i kors, landade jag innanför dörren för en stund sedan. Unnade mig en mikropaus i soffan, med en tallrik kvarg på magen. Japp, jag har ett alldeles eget bord nuförtiden. Praktiskt! Och lyans mattor är kastade utanför dörren och jag ska strax kicka igång ett städrace.  Känner mig inte supertaggad, om jag säger så. Det var ruskigt skönt i soffan. Men förutom att städa så har jag andra saker jag måste hinna få gjorda innan morgondagen. Så det är helt enkelt bara att sätta igång.

Vad jag har för målbild? 

– prinskorven som ligger i kylen. 😀 Den vill att jag ska steka den och äta den till middag. Tillsammans med ett ägg eller två. Wiho!

Om M jobbar och inte kan stoppa frun från ett ägg-inferno? 

Ja, precis. Precis, så är det.

bild

Något han däremot lyckades hindra mig ifrån idag. Det var att gå utanför dörren utan broddar. Så tööööntigt, tyckte jag. Jag är väl ingen tant heller!!! Ja ungefär så gick mitt resonemang. Men med kärlek och bestämdhet i blicken, så fick han mig att ta på dom där himla broddarna OCH lova att ha dom på mig även när jag gick hem igen. Jag klampade iväg, lät lite som en klapprande häst. Och för dig, kan jag erkänna att det var himmelskt att gå med dessa på våra isiga gator. Att halka omkring är nämligen något väldigt oskönt för ett preggo. Eller ja, i alla fall för mig. Det känns som om saker och ting kan lossna, lite hursomhelst faktiskt. 😉

Nä, vart var vi?

Städrace.

HOPPAS ATT DU HAR EN FIN TORSDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4