Hej i kvällen!

Här har vi precis ätit god söndagmiddag och ska alldeles strax brassa på glöggen. Det vankas adventsfika tillsammans med vänner!

Denna söndag har varit så himla skön. Mysig adventsgustjänst i vackra träkyrkan. Sedan traskade vi mot staden och alla affärer. M sjöng i den där tomteluvan, tillsammans med sin kör, och jag passade på att kika på julklappar samtidigt. Sedan traskade vi hemåt, i mörkret. Snön yrde och vi tyckte att det var sviiinkallt. Som vanligt varje år, med andra ord. Första kylan. Samtidigt njöt vi. När det är december, skaa det vara snö och kallt. Så är det bara!

Jag älskar dagar som dessa, såna med lugn och ingen stress eller planer på vad som ska göras.

IMG_6234

Men titta vilken häääärlig sak jag hunnit med idag!

Jag är inte klar på en fläck, men jag har i alla fall börjat. Noter och material är på väg att sorteras och det går inte med ord beskriva, vad himla skönt det är att få ordning på sånt. Pedanthjärtat slår liksom lite lugnare och som musikfröken är det självklart att man måste ha kolla på noter och grejs.

Japp. Jag älskar söndagar. Det är då jag får till det där lugnet. Det tar liksom typ en hel lördag innan vardagsveckans puls har bromsats.

Så, det borde finnas två. På raken!

Håller Du med?

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4