Det har nog inte undgått dig, att jag gillar att pyssla alltså.

IMG_7059Idag är det tredje advent (helt galet.). Och förutom att ha hängt med vänner, tagit en söndagspromenad, varit ännu en sväng ner på stan för att köpa lite pyssel och fina julklappsinslagningsgrejer, hängt ännu mer med vänner, så har jag även julpysslat.

Inget avancerat, i vanlig ordning. Sådär lagom pillrigt och resultatet blev himla personligt, juligt och gulligt. Precis som jag önskade.

IMG_7067

Inspirerad av vännen, knatade jag idag in på Clas ohlson (mannen? urnöjd). Där hade dom bra, fina och billiga glasburkar. Dom haffade jag, gick hem och diskade dom och fyllde sedan alla tre med polkagrisar. Made by myself. Kändes coolt. Det går såklart precis lika bra med vilket godis som helst. Men något hemkokt slår förstås högt 😉

IMG_7075Sen satte jag bara tillbaka locket. Klippte en rundel av en bit brunt paketpapper och formade det runt locket. Knöt en rosett av antingen hampasnöre eller rött sidenband, runtom.

IMG_7081Perrrfekta små julegåvor att ge bort.

IMG_7085Den tredje och sista varianten fick ”extra allt” med både sidenband och hampasnöre. Såklart gillar jag den bäst. Extra allt…. det är så vi jobbar.

Nu väntar en kväll på landetlandet, bland vänner som är som familj och såklart, hänger en burk med dit.

GOD TREDJE ADVENT. Det, önskar jag Dig.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4