Ut med det gamla och in med det nya.

IMG_8132

Jag älskar känslan; Nytt år, nya äventyr. Och nu är vi på väg mot ljusare tider. Något en norrnorr-bo uppskattar. Mycket.

Det ser ut som att bomben har härjat här hemma. Det är saker överallt. Och tvätt, tvätt, tvätt. Visserligen ren sådan! Jag och mannen fortsätter med att påta på här hemma. Det är bland det bästa jag vet, att greja i lyan. Städa med en överdosering av skurmedlet, byta accentfärger i rummen, ta fram något nytt och något som inte varit framme på ett tag, som stått gömt i det där inredningsskåpet som allmänt kallas för dampskåpet. Det är mitt favoritskåp.

IMG_8141

Krispigt, vitt, ljus och fräscht. Ut med det murriga!  Så fort jag får chansen ska jag rycka åt mig en bukett tullisar också!

IMG_8138

Och idag är det söndag. Trettondagsafton. Vi ska inte göra något speciellt alls, bara vara hemma. Det känns skönt, så in i bomben skönt! (Åh, mamma-längtan. Redan. Hon brukar säga så; ”så iiiin i bomben”. <3)

Önskar Dig en fin trettondagsafton!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4