IMG_8227

Ja, det är precis det jag pysslar med idag.

Vårt bröllopsalbum håller äntligen på att ta form.

IMG_8228

IMG_8229Jag har suttit och glott på bilderna i en evighet nu. Får beslutsångest hela tiden, hur i hela friden jag ska sätta bilderna för att det ska bli perfekt. Men, den där dagen var perfekt, så hur än jag klistrar så blir det nog bra.

IMG_8238Att klistra fast den bästa dagen. Ingen dålig känsla må jag säga.

I övrigt har jag varit ut på en promenad i surdimman. Ville ropa glädjerop när jag idag helt plötsligt kunde gå så himla bra, knappt något ont. Dagsformen alltså, bara hänga med! Och dagsformen verkar vara på topp, eller uppochner beroende på hur man ser det, när det gäller maten också…. jag ska strax börja med middagen …. LAX! Vad i hela friden. Jag som inte har kunnat säga ordet ens, under hela preggoteten, är nu sugen på den där firren. Jag säger då det.

Ha det så gott tills vi hörs igen.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4