Idag är det onsdag.

Jag ska börja med ett litet projekt som jag och M dragit på i sisådär ett och ett halvt år. Och sen ska jag träna också. Men det får bli ikväll, när M jobbat klart. Nu när jag är preggo så är det en del övningar som jag får byta ut, men det fiffiga är ju att man kan träna ihop ändå. Vilket jag tycker är så mycket roligare än att träna själv. Jag vet redan hur dagens pass kommer att se ut för mig.

30 minuter, tjopptjopp!

Passet består av två block, ett för överkroppen och ett för underkroppen. Dessa två block varvas med varandra, med så lite vila emellan som möjligt. Fyra övningar i varje block, varje övning körs 60 sekunder med 15 sekunder vila emellan övningarna. Ett block blir alltså 5 minuter långt. (Googla på övningarna om du inte vet hur dom utförs eller ser ut).

Överkropp

  1. Hantelrodd (vänster)
  2. Hantellyft åt sidan (vänster)
  3. Hantelrodd (höger)
  4. Hantellyft åt sidan (höger)

Underkropp

  1. Knäböj med fria vikter i händerna
  2. Marklyft
  3. Knöböj med fria vikter i händerna
  4. Marklyft

 

Överkroppsblock + Underkroppsblock = 10 minuter. Gånger 3 = 30 minuter, tjopptjopp! 

Ett rätt så nötigt pass, men jag gillar det. Mycket fokus på axlar, ben, rumpa och rygg. Ett bra preggo-pass helt enkelt! Men också för precis vem som helst 🙂

 

KÖR HÅRT! 🙂

IMG_3577

En passande bild, både för dagens projekt och dagens träningspass.

 

 

HA EN BRA DAG!

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4