En kväll.

Med benen högt i mannens knä. En jordgubbssmoothie på magen. Tända ljus. En preggo-tidning.

IMG_8278

IMG_8279

IMG_8281

 

Min favoritsmoothie, det är den proppad med jordgubbar. Helt klart. Och en utav årets (okej, förra årets) julklappar ifrån svärisarna, var en kanonbra mixer. Vi invigde den ikväll. Wow, så bra den var!

Och sen fick jag ett ryck och sprang till garderoben och drog fram ett par utav mina vanliga jeans. Jag längtar så förbaskat efter ljusa jeans och våriga färger på tröjor och klänningar. Jag tänker inte köpa mer mammaplagg nu har jag bestämt. Så jag längtar istället. Och tydligen fick jag på mig mina vanliga jeans också, med ett band i knäppningen. Coolt ändå. Men nog föredrar jag mjuka, sköna istället. Just nu.
IMG_8282

När ögonen går i kors, då är det dags att sova. Så är det bara.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4