Den där genomälskade dagen, som inte behöver göra någonting för att vara sådär älskad. Den är här nu.

Fredag. 

Och jag vaknade av att lillen hade hicka och magen hoppade med jämna mellanrum. Snabba, snabba buffringar på magen. Tycker så synd om miniBäbis då. Men jag tror inte att det är någonting jag kan göra åt det,va?

Efter en stor gröttallrik med linfrön och kanel i, och en massa mamma-äppelmos ovanpå, så är hickan borta och vi är redo att bege oss ner mot stan. Ett besök hos barnmorskan väntar. Jag äääälskar att gå till barnmorskan. Det är nog typ det bästa jag vet just nu. Sen tusan, ska jag iväg på ica och köra rally tillsammans med alla godingar, rollatorkörarna. Tullisarna ska idag bli mina! Tur mannen har ledig fredag och kan hålla i mig ifall jag blir för ivrig. Sånt kan hända. Ett paket med några nya ting till lyan ska också hämtas ut.

IMG_8294På tröjan står det peace. Kriga är inget för mig.

Önskar Dig en härlig fredag!

Peace. 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4