Några nya små ting har fått flytta in i lyan.

IMG_8332

Bland annat en ny kökshandduk. (h&m home)

IMG_8362

Nya blommor. Och en ny ljusstake i klarglas. (h&m home)

IMG_8402

Primula är en nytt-och-fräscht-år-blomma för mig, så jag slängde mig över en idag på mataffären. Kära grannen hade snappat upp att jag längtat efter denna rosa goding. Så nu är jag lycklig ägare till hela två stycken. Tack raringar <3

IMG_8422

Som du säkert lagt märke till, så älskar jag att byta ut och grejsa i lyan. Det här var kökets små januari-nyingar. Gillar´t!

I övrigt, -fortfarande fredag. Besöket hos morskan gick bara fint, Liten fick höra ännu en gång Oj, så livlig!!, när magen skulle mätas. Och ja, det gick knappt, för att magen aldrig var stilla. Men till slut så. Vi kunde se på kurvan att Liten nu var lite under, att magen inte hade växt som beräknat, vilket troligtvis beror på att huvudet ligger väldigt långt ner redan nu och att bäbisen faktiskt är fixerad. Ja, det känns lite tidigt, men tydligen inget som var onormalt. Allt känns bara så ohyggligt spännande och jag håller fullkomligt på att längta ihjäl mig till Litens ”touchdown”! För säkerhetsskull, så tackade vi ja till erbjudandet att få komma tillbaka om redan en vecka, för att se så att vi inte växer neråt som ko-rompa! ***

Nu väntar en promenad ute i det svinkalla vädret. Äntligen, äntligen minusgrader och vinter.

TJINGELING!

((*** Jag är mobbad här hemma nu. Tydligen är det en familjen-taikons-sägning, enligt mannen, att säga ”att växa neråt som ko-rompa”. Det vägrar jag tro. Men! För den som inte förstår så betyder det att man måste äta så att man inte växer neråt istället för att bli stor och stark. ;). Så. Då har vi rett ut det. Och sen vet jag inte om det har någon betydelse heller, om jag skulle äta ännu mera… för Litens skull alltså?))

Kram/lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4