Och idag är det söndag.

En efterlängtad sådan, då jag hela gårdagen gick och fantiserade om hur mysig den här dagen ska bli, eftersom vi har en massa tillsammanstid framför oss. Innan natten var söndag, så hade jag en vacker, kaminvarm man bredvid mig. Så älskad. Och jag blir alltid lika lättad varje gång han kommer hem.

Idag är det mjukt, varmt och skönt som gäller på kroppen. Tjocksockar är ett måste, även här inne. Och en massa tända ljus. Det är 16 minusgrader ute och det är tusan ingen sommarvärme, inte ens för en norrlänning. Något mer som gör oss varma, är en utav våra favoritsysslor; att äta.

IMG_8498Jordgubbssmoothie. Jag är gaaalen i det och skulle kunna äta bara det, hela dagarna.

IMG_8512

I övrigt vet jag inte vad denna söndag kommer bjuda på. Det är vilodag, vilket faktiskt känns bara skönt. Jag har träningsvärk efter gårdagens TRX-pass. En promenad blir det i alla fall, jag måste till affären och haffa ägg och mjölk, är så sugen på att baka någonting. Och det är ju också något lyan blir varm utav, ugnen alltså. Kanske det får bli en blåbärskaka, av något slag. Vi får se vad det blir… helt enkelt!

HA EN FIN SÖNDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4