Ojojoj.

IMG_8664

Idag är det ingen pigg typ bakom orden. Ögonen går i kors och jag ser suddigt. Natten har varit… stökig. Vaknade bland annat av att jag låg med halva huvudet på mannens höga kudde (en sån där tempurgrunka) men fortfarande med kroppen åt ett annat håll. Ytterst oskönt. Och M, han var helt ute och cyklade, nånstans. Den som låg som en prinsessa bland täcken och kuddar, snarkade gott och bredde ut sig. Det var Maja-hunden. Ett annat uppvak, då trodde jag att vi var på väg ut i luften. Tvättmaskinen var igång!? M hade satt den på programmering, så att den skulle sättas igång nu på morgonen. Men…. kanske inte tre i natt? Något hade blivit fel. Minst två turer upp för att döda maskinen och få den att somna om. Och ja, sen ringde väckaren übertidigt men vi lyckades verkligen inte kliva upp då… nån snoozade åt oss. Vi skyller på Maja-hunden. Det funkar alltid.

Nu är i alla fall en morgonrunda traskad och frukost intagen och vi ska dra iväg ut genom dörren igen. Förhoppningsvis ska jag börja se klart snart också.


IMG_8668

Boostar mig med C-vitamin genom att sörpla godaste juicen. Du måste prova!

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4