IMG_8809

Det är lördag idag.

Lillastaden sover fortfarande och tullisarna bråkar i vasen. Det är vitt ute, efter en lång natt av långsamt fallande snöflingor. Det är kallt också. Men inte här inne.

Här vaknar vi i en värmekokong, gjord på så många täcken och kuddar som lyan har att erbjuda. Och av den där känslan, att bli väckt av den man älskar allra mest, blir jag varm i hjärtat. Väckt, på det där sättet som han vet är allra bäst för mig. Jag kan lätt bli lillahäxan om det sker på fel sätt. Favoritlåten på repeat, sisådär 5 gånger, och en famn som håller om mig. Där, mår jag som bäst. Och inget kan gå fel därefter. I stort sett.

Jag är med andra ord en väldigt tillfreds lillafrun just nu. Och ser fram emot en sen och lång lördagsfrukost, med fötterna i hans knä, väljande och vrakandes över allt gott som är helginhandlat.

IMG_8801

 Ja. Vi tar lördag helt enkelt.

Ingen sån där aptråkig, lördags-solo-kvist-lördag. Det fick räcka med gårdagen, sannerligen. När man börjar prata med apelsinjuicen som sörplas till fredagsmyset, då vet man att man är ute och cyklar. Så ja, vi skippar sånt idag och kör lördag med timmar av tillsammanstid istället. Ingen är gladare än jag.

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4