Och så blev det fredag.

Den som jag längtat efter och den som jag inte kunnat fantisera om att den kunde bli bättre, än att mannen skulle ramla in efterjobbet-tid. Det skulle ju ha varit underbart nog liksom. Att få kryssa ännu ett grönt kryss och få en extra kväll och dag av tillsammanstid, mer hade jag inte kunnat önska mig. Inatt har jag i sömnen legat och hållit fast den där älskade, ungefär som om jag trott att han skulle dra iväg igen. Och han har mumlat i sömnen, åh, vad skönt att vara hemma! . 

IMG_9251
IMG_9256

En liten sovmorgon var helt självklart denna morgon. Och en lugn frukost. Med det där kaffet som jag längtar efter på veckorna. Mitt smakar nämligen rävpiss.

Jag har liite mini-to-dos jag måste göra idag, mannen också. Annars ska vi ta dagen ledigt. Vi ska bland annat dra ut på en långpromenad, med sparken som tredje hjulet (ja, nu när värken är mycket mindre så tänkte jag ta mig en tur igen. Näää… tok heller! den är med så jag kan få skjuts ibland, såklart ).

Fredag, vänner!

Njutbart.

Ta hand om er.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4