Tiden heter tupptid.

Och jag går och svär högt för mig själv och känner hur tårarna bränner på kinderna. Jädra skit-hejdå.

IMG_3949

Ny vecka, ännu ett hejdå älskling, vi ses på fredag-hejdå och ännu ett, bestämt bit ihop! från mig själv, till mig själv.

Jag är tacksam över att idag inte behöva sitta på en buss i en massa timmar, till skillnad från förra veckan, utan att faktiskt vara på plats här hemma i norrnorr. Och jag är tacksam över att knappt har något ont i min foglossning. Jag vet att måndagmorgnarna är värst, när det gäller det där dryga; att säga hejdå.  Sedan bestämmer sig liksom veckan för att dra igång och då är det ju bara att åka med. Men nu är det ju den där förbaskade måndagmorgonen.

Tiden heter tupptid.

Och jag går och svär högt för mig själv och känner hur tårarna bränner på kinderna. Jädra skit-hejdå.

Men det är måndag och vi är redan igång med vecka tre. Det är jag tacksam för. Det gäller att tänka positivt.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4