Förra året denna dag, vaknade jag i den där lerhyddan, ropade Gomorrron! till vännerna, pussade M och gav honom ett gambianskt alla hjärtansdagkort. Vilken grej!
IMG_9864

Sent, sent igårkväll låstes dörren upp här hemma och in ramlade en älskad. För tredje veckan i rad har mannen jobbat som en galning. Jag hängde inte riktigt med, eftersom jag satt och kollade på det tvprogram som han var med och sände tidigare under kvällen. Jag var helt inställd på att gå och lägga mig och vakna till fredag utan M bredvid mig. Men han hade fixat i smyg, jobbat undan och åkt hemåt i mörka mörkret, till den där vankande frun. 

Han är ju sådär. Så bra så att orden tar slut när man ska försöka beskriva honom.

IMG_9866

Så idag vaknar vi alltså till fredag.

Jag blev väckt av en morgonruffsig man som serverade frukost på sängen och ett pastelligt paket med en hudlotion i, med blåbärsdoft. Min nya favorit.


IMG_9870 Som tur var hade ju jag förberett mig också. Med ord skrivna på ett kort, bara till honom. Och en hudlotion, en ekologisk variant, som doftade oliv.  Vi var ruskigt eniga om vad våra vintertorra kroppar behöver.

IMG_9871…. Hjärtekortet utav M hade visst två sidor och jag höll på att smälla av. Så han skämmer bort mig!

Kommersiellt hittepå, javisst. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite småmysigt, att visa lite extraextra hur mycket man tycker om varandra.

Så idag firar vi fredag, alla hjärtansdag. Det ska först städas (behöver jag säga att jag längtar och har städabstinens?;)) och sedan belönas med en promenad ute i friska luften. Och sen… ska vi iväg på någon stencoolt.

Fredag alltså. Alla hjärtansdag eller inte-

TA HAND OM DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4