Ja, just så.

Dom där oceanerna av tillsammanstid, som vi saknar och längtar efter på veckan, dom finns här nu. Jag njuter så och säger stup i kvarten att åh, vad skönt att du är hemma, jag känner mig så lugn och trygg då. 

IMG_9914

Och idag är det lördag och vi vaknar upp till en gråmulen lillastaden, efter en lång natt och en skön sovmorgon. Jag möts av den sötaste tvätt jag någonsin sett. Jag somnade visst igårkväll, men mannen hade fortsatt att grejsa med en massa olika saker. En spjälsäng står i vårt sovrum och Litens nya kläder tvättas för fullt. För att få bort sånt där strunt som finns i kläderna, du vet.

IMG_9920

En lördagssen frukost väntar. Med den där favoritgröten och sånt där gott kaffe. Sen väntar en lördag med oceaner av tillsammanstid och minst en sådär 20 stycken Kan DU fatta det här!? . Nä, inte jag heller.

Lördag. Jag njuter.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4