Och idag är det tisdag.

När jag var ute och gick morgonpromenaden, bärandes på snöklumpar i mina tokvarma händer, så tänkte jag att Det är faktiskt inte vilken tisdag som helst idag. Idag beräknas preggoteten som fullgången. Ja, precis så. Ifrån vecka 37 till vecka 42 är det heelt normalismalis för Liten att födas.

Idag är det på pricken tre veckor till Litens BF, beräknade förlossningsdag. 11 mars är dagen vi väntar på...

Det lilla livet är nu ca 48 cm långt och väger tyyp 3 kg. Alla inre organ är färdigbildade och det som händer nu och framåt, det är helt enkelt att Liten jäser. I snabb takt. Med stjärten uppåt, huvudet neråt och fötterna till vänster, perfekt under revbenen på morsan, så är det lilla livet galet älskat och efterlängtat. Vi känner redan en översvämmande kärlek.

IMG_4593

Liten! 

Du börjar bli stor nu. Det känns. Om jag säger så. Du verkar trivas i preggo-lyan och det gör mig varm i hjärtat. Men du, du fåår komma några dagar för tidigt, före 11/3 alltså. Men inte såå många dagar… vi vill ju att pappsen ska hinna hem. Fast, jag känner på mig att om förlossningen skulle sätta igång.. typ nu, så skulle M göra allllt för att hinna hem och dessutom lyckas. Jag bara känner det på mig. Han gör allt för oss förstår du. Han säger att vi är det finaste han har. Underbart, va?

Men alltså…Det är inte långt kvar nu.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4