Lyan är älskad uti varje vrå…

…Och nu byggs, snickras, bäddas, sys och grejas det för glatta livet, i väntan på Liten. Det är helt klart i kategorin Compact living som vi kan placera oss. Ett gäng smarta lösningar görs för att få så mycket plats som möjligt, till oss alla tre. Inne i vårt badrum har det ju, för ett gäng månader sedan, flyttat in en finfin tvättmaskin. Perrrfekt för att ha skötbord på. Men det kändes lite läskigt att bara lägga en skötbädd där uppe på, OCH inte så himla shabby-rätt (viktigt det där) så mannen har byggt ett skötbord att ha ovanför och sedan sytt ett draperi som täcker tvättmaskinen…. som på bilden är i full fart med ännu en miniliten tvätt. Dessutom är en ny hylla fixad, eftersom dom gamla lösningarna var tvungna att vika hädan för tvättmaskinen. Ett gäng fina krokar och chans till bra förvaring. Vitt och fint dessutom, jag är överförtjust!

IMG_9990
IMG_9991

Så ja, sånt här pysslar vi med om helgerna; laddar inför en touchdown som kommer sätta snurra på hela världen!

IMG_9996IMG_9980IMG_9982

IMG_0173

Tro vilken den tredje bokstaven blir?

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4