IMG_0617

 

 

Lördagsmiddagen och lördagsgodiset i ett. Fiffigt!

Eller godis är väl lite smålöjligt att säga. Mat. Däremot, var det godisgott! Grahamspannkisar, varma hallon och vispad grädde. Det enda jag kunde komma på att jag var sugen på. Och var det nån dag jag skulle steka pannkakor så var det idag. Det var tydligt. Varendaste en blev rund som ett jordklot. Det händer ju typ aldrig. Jo, idag hände det!

IMG_0632

IMG_0620

Så. Här har jag suttit och ätit, klunkat iskall mjölk och mumlat för mig själv, att det ju inte är en sån pjåkig lördagkväll ändå. Inte förstahandsvalet. Men inte så pjåkig.

IMG_0642

Önskar Dig en fin lördagkväll!

Och sen vill jag skicka världens största Grattiskram till älskade syrran, som fyller år idag. <3 Att det pågår mamma-god middag hemma hos päronen, med färsk oxfilé och sånt där.. ääääckligt!!! …. det tänker vi inte på… Jag menar, vad tusan är det för fel på pannkaka, en lördag? haha!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4