Jag kanske borde ha en snyting.

IMG_0727

Jag menar, man kanske inte borde längta efter en sån ytlig sak som ett par jeans och en tröja, i annan färg än svart och som iiinte är preggokläder. Men jag erkänner: Jag längtar efter det. Såklart är det det lilla livet jag längtar efter allra, allra mest… men det behöver jag ju inte ens påpeka.

Shopaholic eller vad, men jag älskar att klä mig fint och tycker själv att jag räddar mig med ursäkten ”Det är min hobby” för mina proppade garderober. Det har på senaste tiden gått åt allra mest pluring till Liten och allt vad det lilla livet kan tänkas behöva. Men häromdagen, så kunde jag inte låta bli att unna mig själv ett par nya vårkarameller. Som jag i alla fall kan titta på….. för nä, jag tänker INTE ta med dom till BB! 

IMG_0721

IMG_0720
IMG_0731

IMG_0730

Ett par coola jeans ifrån Lindex och en ursöt tröja ifrån MQ, och deras precis nyinkomna märke 365 fick följa med hem. Jag fantiserar och tänker mig… en barnvagnspromenad med solen i fejjan. I ljusa jeans, en tunnare jacka och converse. Alltså…. det är ju inte klokt att vi är på väg åt det hållet, ännu en gång. Redan. Så häftigt och underbart härligt!

IMG_0716

Jag skulle bli galen om jag bara gick och tänkte på alla om, om, om… och hur mycket hemskt det är som kan hända… med Liten menar jag. Istället väljer jag att boosta mig själv med positiva tankar, positiva målbilder, positivt fokus. Och jag tillåter mig själv att drömma mig bort, helt enkelt. Det skadar aldrig…

…Och inte en extra karamellrosa tröja i garderoben heller.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4