Hej i tisdagen!

Kikar in för att meddela: Ingen bäbis i sikte! 😉 

Idag är det precis 7 dagar kvar till Litens BF. Vi kniper lite till tycker jag! Jag ska ha en megalugn dag idag och typ bara ligga still. Och proppa i mig frukt. Det godaste jag vet!

IMG_0761

Förmiddagen har innehållit promenad och en sväng ner på stan för handling. Kära nån, idag lyckades vi verkligen pricka in rollator-rallyt deluxe. Det var UR SPÅR! som gällde om man ägde en sån tydligen… så jag var tvungen att passa magen både en och tre gånger. IMG_0759

Men vi klarade oss, tack och lov. Och nu har mannen åkt iväg på ännu en hockeymatchdag. Jag försökte tjata mig med, eftersom Luleå ikväll möter MoDo.. ”vårt hemmalag” alltså. Men…. mannen verkade inte tycka att det passade så bra…

Jag fick, i vanlig ordning, en slängpuss genom köksfönstret när han drog iväg. Och nu är det bara jag och Liten kvar här hemma. Frukt- och vilostund väntar alltså… jag njuter såå av dessa dagar som bara är till för att samla energi.

Ett litet tisdagsmeddelande,

och en önskan om en FIN TISDAG! till er!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4