Det stora i det lilla. 

Jag vet. Jag har surrat om det förut. Både en och tio gånger. Men återigen, det är dom små tingen och den stora tacksamheten över dom, som till stor del bygger livet. Anser jag, i alla fall. Man kan liksom inte gå på bal varje dag, livet funkar inte så. Livet består till största del av vardag. För alllla, är det så. Livet glittrar inte alltid. Men att försöka se vad man har, istället för vad man inte har… det är skillanden som gör skillnaden….

Att uppskatta livet, i stort och smått. Det är något jag alltid försöker tänka på.

Idag är jag tacksam över promenaden. Dom där 2 (2!) minuterna av något som sken ifrån himlen. Det var en sol! Och sen är jag tacksam över att jag mår bra och över…

IMG_0815….en alldeles nyy skurmedelsflaska. Wöhööw! Städracet kommer gå som en dans nu!

Tänk, inom dig själv. Vad är Du tacksam över idag?

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4