IMG_0856

Dagens himmel.

Att man kan påverkas så av vädret alltså. Veckor in och veckor ut, av alla nyanser man kan tänka sig av färgen grå, det gör en lite småsur. Nä okej, jag har inte gått och surat i veckor, det går ju inte. Men jag har verkligen längtat till ljuset. Och helt plötsligt spricker det upp, himlen blir blå och solen strålar.

Så himlaskönt. 

Besöket hos morskan gick finfint. Liten har nog börjat flyttpacka…

…och preggot firar fredag med inköp av massa små vårlökar att sätta här och där i lyan. Och ett par våriga toppar som jag bara inte kunde låta bli. 99 pengar styck, ifrån Gina tricot. Organiska. Mannen gav två tummar upp, inte illa!


IMG_0851

IMG_0855

IMG_0849

IMG_0846 IMG_0847

 

 

En blå himmel och ett shoppingtips. Vi säger så.

ALLT GOTT!

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4