Hej! Det är jag, igen.

Idag är det den 11 mars 2014.  Det där datumet som päronen gått och väntat på och längtat efter, dag efter dag. Tror jag det, det var ju mig dom väntade på! 

Och pappa, han har ju varit iväg någonstans och jobbat som en tok, medan mamma fejjat på här hemma som en galning. Dom båda har hela tiden pratat med mig, lite skämtsamt och sagt; ”det vore ju himmelskt bra om du kunde stanna där inne tills pappa jobbat klart, kommit hem och slutligen haft den där monsterveckan… sen får du gärna stanna en, endaste dag till (har pappa sagt, inte mamma, för att han skulle vilja vila upp sig en dag efter allt….)”, och att ju lördagen den 8 mars vore den perfekta dagen för en touch down. Att dom pratat skämtsamt, säger mig ingenting. Jag fattar inte skämt. Så jag gjorde helt enkelt som dom sa; packade väskan och berättade på fredagmorgonen (7 mars) att jag nog var redo. Mamma blev eld och lågor och dansade fuldans i hallen (oh kära nån!) och sen… på fredagkväll, då ”taktiksnackade” päronen (jag hörde allt dom sa) och sen kring elva på kvällen så drog vi in. Till BB. 

Mamma går här hemma och säger att hela grejen är ett endaste ”hallelujah moment” och att hon är så obeskrivligt lycklig (pappa också, helt crazy-lycklig!). Lycklig över hur bra allt gått, att jag, Liten, mår så bra och är den vackraste på jorden och att hon själv mår sådär oförskämt bra. Men det är ju klart…. jag kom ju ut genom en lucka……. (jo tjeena, mamma-galningen har redan glömt smärtan!)

Det är en speciell dag idag. Ett speciellt datum. Jag är ju redan här och det måste firas.

… Genom att jag vill visa hur vaaansinnnigt snygga tår jag har!

IMG_1044 IMG_1041Jamen titta, liksom! 

Nä. Nu måste jag sova vidare, tog bara en liten rast ifrån det…. idag har jag sovit och sovit och sovit och sovit. 

Hejdå. 

Hälsningar / Liten

G-VMBJT57ZE4