Vi lever i en dröm, Jag och mannen.

Liten är en bedårande underbar skapelse. Vi älskar honom så och njuter av precis varje sekund.

IMG_1061

IMG_1068

IMG_1073

Liten verkar älska livet. Han älskar morsans matstationer (ligger i detta nu och klunkar i sig, det låter så himmelskt gott! ”Enjoy milk”..), att sova, att vara näranära, att hålla handen… och ..IMG_1172

…att åka vagn. Idag togs premiärturen och jag och mannen måste sett helt galet fåniga ut. Eller helt enkelt bara så förbaskat lyckliga! 10 plusgrader, en värmande sol och hela lilla familjen ute på tur. IMG_1179 IMG_1181 IMG_1185

Den obeskrivligt stolta och totalt Liten-nerkärade pappan drar vår prins i vrålåket,  en Emmaljunga Mondial Deluxe, 2014. Helt ljuvlig! 


Livet. Kan det vara såhär bra- eller drömmer jag?

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4