Hej hej! 

-Liten här.

Ha! Jag har lärt mig hur man hackar sig in på morsans blogg. Vad är en blogg förresten? Verkar vara något himla konstigt, men lika mysigt och roligt, påhitt. Mamma verkar älska grejen, så jag hakar på jag med. Jag har många fans… blir nästan lite röd om mina gosiga kinder.

I alla fall.

Idag har det varit en helmysig dag. Idag också. Jag är så fantastisk, på alla – ja precis alla- sätt och vis. Mamma och pappa är sådär barnsligt kära i mig och jag charmar dom genom att… pja, bara finnas till. Lätt som en plätt, alltså.

I morse när jag vaknade så kände jag liksom hur det pirrade lite i kroppen. Pappa badade mig och jag njöt så. Sprattlade som bara den och spretade på dom där långa, snygga tårna. Pirret i magen fortsatte… förstod inte riktigt varför först, sen kom jag på det- torsdag! , det betyder ju städdag! Mamma var heeelt galen; tjoade och hade sig och sa tänk! för en veckan sedan, kröp jag här med en stor mage under mig. Och nu, precis en vecka senare… är magen tom och istället ligger det en Liten och snusar och sover så gott, där i spjälsängen! 

Ja, hon verkade helt crazy bananas, är hon alltid så?

Nåja. Jag sov och mådde gott under tiden, älskar ju dammsugarljudet! Och pappa, han åkte iväg och handlade och sådär (… höll verkligen aaaaldrig på att kunna åka iväg, pussade på mig ”en sista gång” tusen gånger..) och när han kom hem hade han typ shoppat sönder hela världen. Han sa: Idag hade jag kunnat köpa hur mycket som helst, förvandlades till en shopaholic (inte direkt hans normal-style) och det är inte mig emot. Jag är som mamma- älskar fina kläder! 

Kolla bara vad jag myst i idag; prickar och pasteller. Men så är jag ju pastellkungen också. Den bästa.

IMG_1310IMG_1322IMG_1327

.. Jah, Jag är ju en riktig goding. Men tänk alltså… jag har ju rätt så stort huvud och är ju ganska stor och sådär. Det kändes nog en hel del när jag skulle ut. Men, det verkar ju knappt angå henne!? Morsan alltså. Och jag är  jättejättejättetacksam för att jag inte gjorde mamma illa minsta lilla, att hon nu, fem dagar senare, kan må såhär himlabra. Hon tänker klokt, tycker jag; att hon ska låtsas må sämre än hon gör, så att hon inte går på för hårt och riskerar bakslag i kroppen. Älskade mamma… jag kan inte prata mer om henne, jag får abstinens. Måååste kila!

Tjing!

/ Liten.

G-VMBJT57ZE4