Efter en snöig eftermiddag på vandrande fot, landade vi hemma i lyan. 

Vi har datenight här hemma.

IMG_2226

Den mysigaste någonsin; Jag och dom två männen i mitt liv. M och miniM. Jag och mannen har ätit pizza med skrattretande mycket ost på. Och nu väntar en bytta med en glassfavorit. Lilleman sitter som fastklistrad på pappan. Den synen, kärlek som är så stark, så stark mellan dom. Det är den vackraste synen jag vet. 

IMG_2202 IMG_2212 IMG_2230

Jag har aldrig känt mig så tillfreds med livet som nu. Jag brukar inte vara så o-tillfreds i vanliga fall heller… men livet har fått en ny dimension. Jag nyper mig i armen och tackar för att det gör ont…

 

Vi har nu landat i soffan, alla tre. Ikväll är vi fast här. Vi ska ingenstans. Helt ljuvligt.

Fredagkväll hemma i lyan, tillsammans med M och miniM. En oslagbar datenight.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4