hej hej! 

Det är jag.

IMG_2168

IMG_2145

Tjoho för fredag och helg och mig, och sånt!

Utanför fönstret skiner solen mot den kritvita snön som fallit sedan igårkväll. Det är vackert, tycker jag. Och här hemma kör Mamma och Pappa städracet Allan. Tvättar, bäddar rent, vädrar och morsan gör det hon verkar tycka är bland det bästa här i livet; hon
knäskurar. Hon är knasig. Utan tvekan. Dom förbereder för en mysig helg, bara vi tre. Jag längtar. Och just nu ligger jag och sover så gott… dammsugaren brummar ju, och det ljudet är jag liksom så himla van ifrån den där tiden då jag bodde i preggolyan. Den där lyan som var så vaaaansinnigt trång mot slutet… jag riktigt njuter nu när jag är här ute i vida världen. Sträcker på mig så mycket jag bara kan. Jag har nog minsann växt på längden, på bara dom här 13 dagarna ute i ljuset.

Men fredag alltså. Och jag tänkte bara berätta att jag faktiskt inte heter Liten. Det är morsans hittepå-namn här i dagboken.

IMG_2143

IMG_2155

Jag heter Sixten. Sådetså. 

IMG_2191

Och det här är Jag och min mamma. Vi dansar i pasteller och njuter av fredag.

Glad och trevlig helg önskar vi Er!

/världens bästa Sixten.

G-VMBJT57ZE4