Idag har det varit en kämpig dag.

IMG_1631

Så typiskt, just när M varit/är borta och allt. Eller också var det kanske just därför. Jag vet inte. Men, mest troligt.

Det där mamma-hjärtat har fått sig en omgång i alla fall. Förmiddagen var lugn och skön. Men sen hände något. Jag är ju så himla rädd om det där vackra lilla livet att bara tanken på att någonting skulle hända honom, får mig att må illa. Och tankarna, dom kan sannerligen spela en ett spratt. Helt plötsligt tyckte jag minsann att han mådde på både det ena och det andra, obraiga, viset. 

Tårarna sprutade på mig.

Liten sov och sov. Men till slut vaknade han, morrade lite och kollade på mig som om jag vore småknäpp.

Då blev jag lugn igen.

IMG_1628

Det är ju inte klokt. Den där oron. Den som bekräftar kärleken, på ett ont men vackert sätt.

IMG_1623Mamma-barn-buketterna som jag och Liten fick av mina älskade systrar, hans älskade mostrar.. så vackra med den symboliska navelsträngen däremellan.

IMG_1627

Livet alltså.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4