Yes.

Idag är vi revanschsugna, Jag och Liten. M har jobbat hemifrån under ett par dagar, men är idag iväg igen. Det är verkligen speciellt när man nu är så vana att vara alla tre, och helt plötsligt ska börja splittra på sig. Men för var dag så går det bättre och bättre. Häromdagen råkade jag bara skrämma  upp mig själv för ingenting, och det kan man ju hålla sig undan, så är utgångsläget bra mycket bättre.

Innan M åkte iväg hann vi ut på en solig förmiddagspromenad, vädret är magiskt just nu. Vårvinter när den är som bäst.

IMG_2724 IMG_2740

Voksin är så mysig att ligga och fortsätta sova/ vakna upp på, tycker S.

Så idag är det jag och den vackraste bäbisen på jorden. Han som klär så förbaskat bra i ugglor och doftar så gott att jag inte kan få nog. Han är bäst. Min S.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4