Ja, jag bara måste skänka ett helt eget blad i dagboken.

Till världens bästa barnvagn.

IMG_2749

Okej, okej. Jag har aldrig ägt någon annan. Men alltså, jag säger bara, till er som är i barnvagnsljungeln och yrar; KÖP DEN HÄR!

Emmaljunga, Mondial De Luxe. Med retrochassi i krom. Klicka HÄR för att läsa mer om den. Den har alllllt och lite till. Jag finner nya funktioner hela tiden (Ja, så bra har jag läst på om den innan köpet. Men mannen har ju koll, som vanligt. Det räcker, tänker jag. Litar på honom, liksom.) Och ja, den må ha kostat sina tusingar och det kändes liite småhurvigt dyrt. Men nä, inte längre. Den är värd vartendaste öre.

Liten sover som en prins i den.

Till vår voksipåse har vi dessutom köpt en så kallad bärplatta (finns HÄR) för att göra åkpåsen till en smidig och lätt mjuklift. Så man kan lyfta minimannen lätt ifrån vagnen utan att väcka honom,alltså. Men, sen kan man ju också bara bära med sig hela liggkorgen in i lyan. Det testade jag nu i eftermiddag, efter dagens andra utestund. Denna gång ingen promenad, utan för sovstund för den ena, och för en god kaffekopp i solen för den andra.

Men i alla fall.

När vi gick in igen så bar jag med mig liggkorgen, så nu ligger han där och fortsätter sova i den, …. som dessutom har VAGGFUNKTION, fattaru!? Värsta braiga grejen. Och mysigt för minimannen, vilket är det viktigaste!

IMG_2747 IMG_2754 IMG_2757Han är värd det bästa av det bästa. Så är det.

Men, nu kan du vääldigt gärna få vakna, minimannen. Mamma längtar efter Dig så det värker i kroppen. <3 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4