Av kärlek.

Det finns ingen hejd på hur många som älskar, och hur mycket kärlek som svärmar kring vår lille prins. Han vaknar på morgonen av sms ifrån mostrar där det står den ena kärleksförklaringen efter den andra. Sms som börjar med orden Mamma får läsa för dig… och som sedan innehåller ord som värmer både Litenhjärtat och Mammahjärtat.

Igår kom det ett paket på posten. Det var ifrån hjärtevänner till en annan hjärtevän. Liten fick ett par gudomligt söta, fint, fint stickade tjocksockar. Helt perfekta. Tack, säger Liten, samtidigt som han funderar på om dom borde hänga framme så att alla kan se dom.

IMG_2818

Och tacksamma, det är bara förnamnet på mig och M. Tacksamma för kärleken till vår lille prins.

IMG_2819

Han är född in i en kärlekskokong. Han är omsvärmad. Av kärlek.

Precis vad man önskar sin allra, allra största skatt.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4