Är det möjligt, det?

Att hinna 1000 saker på en dag, alltså? Johorda! – Det ska nog gå.

Vi åker hemhem imorn. Liten säger att han längtar efter farmor, farfar, mormor, morfar, mormoster och Mäjadalenkusinerna…. så idag packar han väskan, minsann. Det är liksom bara hänga på då. Och som det ser ut nu är han inte ett dugg bättre än sin mamma. På det där med att packa lagom menar jag.


IMG_3102

Den här måste jag, och den HÄR- den kan jag ju inte lämna hemma. Och den HÄR bodyn vill jag visa mormor, jag är så himla snygg i den…

…Sådär håller han på. Älskade bäbis.

IMG_3104

Det är ju måndag. Och en sån ska innehålla lite toktempo och många saker att göra, jag gillar såna veckostarter. Gasen i botten! Pappan jobbar, så jag och Liten packar väskan och fixar och grejar inför morgondagen. En utmaning, att hinna det man vill med en minichef. Han är minst, men störst. Så är det. 

IMG_3079

Nu på morgonen har vi varit veckans sväng på BVC. Älskart! Särskilt när jag får springa in i min kära morska och kramas och säga Vi hörs då!  Ja, det är sån där efterkontroll på g, för morsan alltså. Och jag längtar. För då får jag träffa henne, hon som jag är 134% säker på, ha påverkat min graviditet och förlossning.

Efter BVC-besöket som gick sådär strålande bra och som gav gapskrattet, återigen, (…han är duktig på att äta vår prins. Växer så det knakar! Helt underbart tycker vi) firade vi genom en pw ute i solen. Det är så härligt att vara tillbaka i mitt vanliga snabbtempo när jag går. Sådär så vinden känns i håret och det nyper i benen.

Nä,men vänner! Nu kan jag inte babbla mer, då kommer jag bara hinna 600 saker idag…. det är 400 för lite.

1000. Nu kör vi!

HA EN FIN MÅNDAG!

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4