Den närmar sig, faktiskt.

Våren först, men strax därefter. Sommaren.

Snart så.

IMG_7133japp

Igårkväll fick jag ett ryck när Liten hade somnat för natten. Rev ut alla vinterskor, vinterjackor och varma mössor och halsdukar, ifrån hyllor och krokar i hallen. Ja, allt som viskade vinter skulle bort, bort. Kommer det en kallknäpp så får jag väl klä mig i filt och tre par tjocksockar, eller nåt. Det är inte mer med det.

Att jag inte orkade slutföra hela projektet, utan att det nu ser ut som ett bomdnedslag i hallen, toppat av en hel sandlåda utifrån och en överfull, äcklig, kompostpåse. Det, behöver vi ju inte tänka på nu.

Nä. Nu tänker jag mest, med fjärilar i magen, på att den närmar sig. Sommaren. Bort med dom stickade halsdukarna och fram med sommardrömmarna. Den här sommaren kan bli en drömsommar. Det blir den, jag är ju mamma till en älskad, Liten. Och fru. Till min M.

Men, det kommer mera.

Om, det blir som jag och mannen hoppas och önskar. Inget är riktigt klart ännu. Men mina sommardrömmar seglar iväg och tanken på absolut frihet, pelargoner i gamla krukor och varma sommarkvällar, är det som brottas i huvudet på mig.


IMG_7131-e1368102379761pelargon 2013 sommaren

Men idag är det en torsdag i april och jag sitter här med hårknuten högt uppe på huvudet. På sned, såklart. Solen värmer när man träffas av strålarna genom fönstret och dom där drömmarna är inte svårflörtade. Men vi tar det lite piano, en dag, en sak, i taget.

Smälta frukost, slänga kompostpåse, röja hall. Snusa bäbis, promenera, njuta av träningsvärk. Dricka en kaffekopp för mycket och drömma om en sommar, som kan bli ohyggligt bra. Vi hoppas. Men inget är klart ännu. Men drömma, det får man alltid göra.

Ha en god dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4