IMG_4047llll

Det är en ny dag idag.

Det känns ända inifrån och ut. Så skönt. Sömn och en pånytt-start, som en ny dag kan ge. Så.

IMG_4052minaAtt få gå ut i köket och mötas av dom där två. Där version stor ligger i fosterställning och pratar något slags språk som inte platsar någonstans, än just där. Tillsammans med sin lille son som kämpar med all kraft han har. För att lyfta huvudet. Han är duktig på det säger dom som vet. Vi har liksom inget att jämföra med, säger jag och mannen. Vi tycker Liten är duktig på allt.

IMG_4077lklk…framförallt att spreta på tårna!

Tisdagmorgon. Och det där tråkgråa, som igår låg som ett täcke över både sol och humör, är idag som bortblåst. Solen strålar in genom fönstret och jag och Liten njuter allt vi kan av den där älskade mannen och pappan, innan han drar iväg för dagen.

Ena dagen si, andra dagen så. Så är livet.

Idag är en bra dag.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4