Yes!

Nu tränar jag mer och mer utomhus. Så roligt, man tänker inte på samma vis, på hur jobbigt det är. Och luften utomhus är så mycket godare än inomhus. Idag hängde Liten med på en pw runt grisan, hans första grisantur. Och han verkade gilla det… det hörde jag på snusandet.

IMG_5430

 

På mitten stannade vi och körde ett traditionellt styrkepass- med bestämda repetitioner för varje övning. Oftast tränar jag i intervaller; bestämmer en tid och matar repetitioner, så många jag orkar och hinner. Men idag satte jag ihop två och två övningar, och med ett bestämt antal repetitioner (superset, två övningar som körs efter varandra, utan vila emellan).

 

  1. Bröstpress + Marklyft
  2. Axelpress + Knäböj
  3. Latsdrag + Russian twist
  4. Step up, upp på stubbe (bild här, lite preggo och höst. Flashbacks!!) + rygglyft

Varje superset kördes tre omgångar, innan jag vilade lite och gick vidare till nästa block. När hela varvet var klart hade jag ont i hela kroppen. Men körde såklart ett varv till. Hjärngympa! Ja, och kroppsgympa också, såklart.


IMG_5437

Finalen… lite armgång. 

IMG_5438Aj.

Lunchen smakade gott, gott sedan. Och nu är Liten vaken och kör sitt träningspass för dagen. Sådan mor/far, sådan son.

IMG_5472 IMG_5488gym IMG_5482gymNu ska vi ladda för att fira valborg. Grillmiddag står på menyn. Snön har singlat lite hånande ifrån himmelen. Det känns som typiskt sista april-väder. På med mössan, grilla middag och sedan kanske vi tar oss iväg på majbrase-jakt. Eller också stannar vi bara inne och myser i soffan. Oavsett, så vet jag att det kommer bli en höjdarkväll!

IMG_5479siggehandHejja!

Trevlig valborg!

Kram/lillafrun 

 

G-VMBJT57ZE4