IMG_5982bloggsigge_wm

åh, hej. det är bara jag.

Mamma har sagt att ju högre man ropar, desto större chans är det att någon lyssnar. Det var därför jag skrek titta!!!  så himlarns högt.

Men- God morgon!

IMG_5972bloggsigge

Jag ligger i gymmet och försöker väcka den där nedrans elefanten, som hänger ovanför mig, till liv.

Vet du?

Igår var jag hemma med pappa, alldeles själv, igen. Mamma skulle på en konsert. Och det var nästan sådär preciiis i mattid för mig. Men min pappa, han är världens coolaste så han sa bara till mamma, att det är luugnt, gå du. Jag tinar väl ett par mammaisbitar och ger honom i flaska om han blir hungrig. Till mammas stora stress, så satt lugn-pappa där, lugnt och beskedligt, mamma gick iväg och jag sov. Men jag skulle ju vakna, det hade mamma sagt. Pappa tog varken fram flaska, kokade den (eftersom den aldrig är använd) eller kände den minsta gnutta stress. Jag har ju faktiskt aldrig provat flaska… Ja, mamma kände stress över pappas lugn. Hon är ju liiiite hispigare, om man säger så. Dom kompletterar varandra rätt bra, dom där två. Päronen alltså.

I alla fall.

Snurrmamma vinglade iväg på cykeln. Satt på nålar under konserten, var beredd på ett sms där det skulle stå han är så ledsen, aaashungrig, du måste komma hem!!! men samtidigt lyckades hon njuta av konserten, som var heelt fantastisk. Direkt efter den var slut (inget sms hade kommit), sprang hon iväg. Ryckte tag i cykeln och cyklade så gruset sprutade och håret flög i vinden. Fullkomligt flög in genom dörren, kastade av sig kläderna, bytte om till nattlinne i ett knyck och var på cirka 15 sekunder redo att ge mig mat.

Men…

En liten detalj bara…som hon hade missat att kolla eller tänka på. Skrek jag? Vad var klockan? Och var jag ens vaken?

Pappa stod bara och kollade på det där snurriga molnet som precis hade anlänt in genom dörren, men ändå lyckats göra sig mata-Liten-redo och nästan stod med tuttarna rakt ut… Att jag inte var vaken, utan fortfarande sov som en prins. Det, hade hon visst inte registrerat.

IMG_5989_wm

Tokmamma, alltså. Men vet du?

Jag älskar min mamma så det är inte klokt. Snabbt därefter vaknade jag ju faktiskt.  Och sedan låg vi i storsängen. Åt och myste heeela kvällen. För ja, klockan var inte ens åtta när hon kom hem- så det var inte direkt nattlinnestid för henne.

Och idag är det tisdag. Jag ska mysa med min älsklingspappa en massa, idag igen. Mamma ska göra lite måste-fix. Den här månaden, maj eller vad den heter, har hon några smågrejer som hon måste göra.

Jag?

Jag har inga måsten. Jag njuter av livet. Att det är tisdag, att solen skiner in genom sovrumsfönstret, att elefanten faktiskt rör på sig nu och då och att jag, ska få vara med världens bästa pappa. Och du.. titta här:

IMG_5988_wm…är jag inte stark, så säg?

Fridens!

kraaam! / Liten

G-VMBJT57ZE4