God morgon!

En Liten bjöd visst på sovmorgon idag. Otroligt skönt, tyckte både mamman och pappan. Jag har haft världens mysigaste sovsällskap senaste timmarna… ja, jag fick visst ett litet återfall vid nattens amningsstund. Kunde helt enkelt inte tänka mig att lägga ner honom i sin säng. För jovisst, Liten sover i sin säng om nätterna nu. Det är ju jättebra, såklart. Men när den där abstinensen kickar in och mammahjärtat exploderar. Då, då är det inte mycket att göra.

IMG_6011

Liten kudde, bredvid stor kudde. Och en till stor precis bredvid den. Det är så vi har sovit. Och nu precis vaknat. Jag får ligga och dra mig en stund, M håller på och stökar i köket med frukost. Förrutom ljudet ifrån kaffekvarnen som maler bönorna till morgonkaffet, så hörs ett snabbt pinglande. En miniman har sin morgongympa. Elefanten lever farligt.

IMG_6005

Ett återfall, inte så farligt, precis.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4