Och så är vi på väg att snart vara på väg att till sist vara på väg.

Vattnar blommorna, doftar på rosorna som står där i vasen, lika vackra idag som för en vecka sedan. Om inte vackrare! Packar matsäck, checkar av checklistan och sedan slår vi igen dörren. Slår igen dörren till lyan, som kommer dofta skurmedel och blänka välkomnande när vi kommer hem igen.

IMG_6075 f

Och det är fredag idag!

Det firar en Liten med att klä sig snyggt, dra på sig mössan och styra kosan mot morfar och dom. Jag och mannen? Ja, vi hänger på, såklart. Och framför oss har vi en helg. På hemmaplan. Mer vet vi inte. Och det är väl inte nödvändigt heller. 

dg bdg

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen; han har stil, den där minimannen.

Önskar alla, alla en så bra fredag som det bara är möjligt!

Och nu, så! Nu är vi på väg.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4