Lördag, sa vi va? På hemmahemmaplan? Yes.

IMG_6219

Vad vi gjort hittills?  Ja, myst och tränat. Typ så. Och alltså. Det är så förbenat kul att träna just nu. 

Det är nämligen inte alltid det, kul att träna menar jag. Det är rätt många gånger, som man innan ett pass känner nä vad tusan, jag skiter i det här. Jag orkar inte. men ändå gör man det. Och som sagt, har jag aldrig ångrat ett träningspass. I slutet av graviditeten så kanske jag inte direkt kände mig så jädrans lätt i kroppen och det gick inte av sig själv precis. Men jag fortsatte, trots allt. Och nu har jag igen det där. För nu är jag typ 12-13 kilo lättare (ja, det var vad Liten och en hög ostmackor vägde) och jag har inget minihjärta att tänka på inom mig. Det är bara att köra!  Jag känner mig helt galen och vill bara göra mera, mera och mera. Jobbigare, svettigare, hoppa högre, göra fler. Sa jag att jag besteg mount everest med lillen i vagnen idag? Nä, jag skojar bara.

Men en tommelmorunda blev det. I svett-takt, tillsammans med M och miniM. Och när vi kom tillbaka hem så skrev jag ett nygammalt träningspass på ett gul post-it-lapp. Ett kort och intensivt. Ett sånt där pass, som man anade kunde bli riktigt jobbigt… Om, om det blev.. 

En variant av den pyramid vi har kört två lördagar i rad. Kroppen vänjer sig snabbt och smartaste nyckeln till framgång inom träning, är variation. Du ska få dagens pass. Det kommer här. Vi kan kalla det hopp-och-lek-passet (allt för att lura hjärnan)

Hopp och lek

7 burpees
20 vandrande plankan
7 burpees
30 russian twist
7 burpees
40 höga step-up
7 burpees
30 russian twist
7 burpees
20 vandrande plankan
7 burpees

… = varv 1. 

7 upphopp
20 vandrande plankan
7 upphopp
30 russian twist
7 upphopp….. ja du fattar fortsättningen. 

… = varv 2. 

7 upphopp
20 vandrande plankan
7 burpees
30 russian twist
7 upphopp
40 höga step-up
7 burpees
30 russian twist
10 upphopp
20 vandrande plankan
10 burpees

… = varv 3. finalvarvet. Med varannan upphopp/burpees. Och final med 10 repetitioner av upphopp/burpees på sista omgångerna. 

Så lite vila som möjligt. Galet jobbigt, men trots det; roligt, på något outgrundligt vis. Tycker man tre pyramider för mycket eller för lite? Då är det ju bara justera!

IMG_6227

Att få kasta av sig kläderna och hoppa in i duschen efteråt. Men så sköönt!

IMG_6277lili

Vackerprinsen och jag. Vi är hos hans farmor och farfar nu. Ja pappan i Lilla familjen också, såklart. Lördagsmys väntar. Med gomiddag och sånt där, du vet. Lyxigt!

Trevlig kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4