God morgon!

Kikar bara in en snabbis för att säga hej och god morgon och att vi nu är på väg att dra norrnorr ut. Strax är tre gringos färdigpackade. Jag har precis avslutat morgonens plock- pack- och städrace och sitter nu och ska svepa kaffekoppen för att sedan hoppa in i pärlan och susa iväg. Det känns liiite surt att åka just nu; solen skiner varm och jag skulle mer än gärna sätta mig ute på altanen och rikta näsan mot solen. Men å andra sidan… det är ju väldigt mysigt att åka bil i vackert väder också, tillsammans med dom där två. Du vet.

IMG_6379
Den ena av dom två ligger i en sån där ”aja-baja-vita-soffan”-fotölj och sover. Han börjar nog snart att undra vad i hela friden hans päron håller på med; åker fram och tillbaka, fram och tillbaka… men han klagar inte för det. Miniprinsen.

Näpp. Nu är kaffekoppen tom. Dags att ryta åt rumpan att lyfta på sig…. det behövs idag. Om jag säger så.

Tisdag är det idag,va?

Oavsett- Må så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4