IMG_6533 Liten fick sin allra, allra första skjorta igår. Av pappan.IMG_6535

Och sina första jeansshorts. Av mamman.IMG_6536 IMG_6537 IMG_6530Och bara bilden jag har i huvudet. Den med en Liten, som har den där skjortan och dom där hängselskjortsen på sig. Ja, den bilden gör mig alldeles tokig.

Söt?  Det är nog bara förnamnet av hur han kommer att se ut. Den där minimannen.

Så, sådär startar min lördag;

…småtokig över att en varelse kan vara så underbar att det gör ont i kroppen och samtidigt alldeles efter-natten-varm, efter en natt bredvid mina två. Vi somnade igårkväll, alla tre, i en endaste kramhög. I samma hög, vaknade vi i morse. Värsta lyxnatten. Nu är lördagsfrukosten i magen; den med bland annat brie- salamimackor. Brieost alltså, kan inte få nog av det nu. Äntligen får jag äta av den igen!

Och solen skiner även idag in genom fönstret och lilla lyan blir snabbt varm. Fönsterna får stå på glänt. Och vi, vi är snart på väg ut. Älskar att graderna bli varmare där utanför. Att det där rummet där ute, liksom kommer in på något vis, och tvärtom. Innerummet blir större. Förlängs och förstoras med det där ute. Sommar. Något värt att längta efter. Snart är den här.

God lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4