IMG_6602Ja, du ser ju.

Köksfönstret står på glänt även denna morgon. Det är på gränsen till för varmt att vara här inne. Så, vi går ut.

IMG_6595Gör ordning förmiddagsmellis och ytterligare en kaffekopp. Ja, när söndagen började tiiidigt så är mellis klockan 10 inget konstigt. Men jag gillar det. Hela dagen är ju kvar.

IMG_6600Ekologisk salami på lättsaltade (ekologiska, såklart) riskakor. Min nya craving… efterskalv av preggoteten, med cravings alltså!

Det är tyst, tyst utanför fönstret. Det enda som hörs är fåglarna och det där viskandet, om att det kommer bli en pangdag idag. Med detta väder och sällskapet av mina fina pojkar, är annat omöjligt. Ett par timmar innan tuppen gol, så var jag och Liten vaken i få minuter. Han bad om frukost. Så vi satt där, han och jag. Tittade varandra i ögonen och jag hörde hur fest pågick runt knuten. Hujedamig tänkte jag när jag hörde det och tack när vi kort därefter somnade om igen. Jag älskar att sova, på natten. Och jag älskar att vara vaken, på dagen. Sån himla tur att alla får göra precis som man vill.

Nu ska jag kila ut innan kaffekoppen blir kall….. vilket händer rätt ofta, av olika anledningar, nuförtiden! 😉

Må så gott idag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4