Ja, det tycker jag i alla fall. Liten, alltså.

Är dom klara nån himla gång? Päronen, menar jag. Medan jag sov som en prins i natt, höll dom på med allt möjligt, och i morse när jag vaknade, höll dom fortfarande på och fixade. Mamma skurade trallen vid midnatt samtidigt som det var det partylarty i lyan bredvid. Min mamma är inte så cool. Hon skurar hellre än att gå på fest. Men, jag gillar henne.

IMG_7049

Hon tycker om att skura. Och hon tycker också om när pappa gör såna där goda kaffegrejer till frukost.

Och sen tycker hon om att skriva listor. Och, checklistan är hysterisk den här gången. Men det kanske inte är så konstigt? Vi ska ju iväg på sommaräventyr. Så det är lite fix att göra, kan man säga. Aaaastråkigt, jag vill åka. Nu. Det mysigaste på hela den här morgonen har varit att träffa gullvännerna. Det tråkigaste var att säga hejdå dom. Men vi fick ju träffas, och det var mysigt.

Och nu. Nu har jag packat klart.

IMG_7052

Täcket och kompisarna. Vad mer kan jag tänkas behöva?

… mamma? och pappa?

IMG_7054

… dom behöver jag inte packa ner. Det är ingen risk att jag inte har dom ögonavstånd ifrån. Dom verkar galna i mig. Härlig känsla, faktiskt.

IMG_7057Min senaste kompis är kaninen. Han har jääääättestora öron. Jag fick den av mamma och pappa för ett litet tag sedan. Shysssst!

Nu ska jag hoppa in i bilen och se om päronen följer efter. Vi har en sommar framför oss. Vi har ingen aning om hur den kommer att bli. Men känslan i magen, den är god. Päronen verkar glada och tycker att det ska bli himmelskt med sommarhus. Jag med.

NÄ. Nu blev jag less på det här. Hejdå.

Och ha en bra lördag!

– och kusin A! Grattispuss ifrån mig på din födelsedag. Du fyller 18 idag. Alltså… coooolt!!! Jag fyller 11 veckor jag. Det är också coolt. Sådetså.

kram / Liten

G-VMBJT57ZE4