Idag är det onsdag.

Och det ska målas. Mannen och pappa, typ världens gulligaste team. Jag var tvungen att gå ut och fota dom igårkväll. Två blå heloveraller, med penslar i händerna och finurliga miner på munnarna. Jag och mamma är lyckligt lottade. Och idag fortsätter dom alltså, på samma vis som igårkväll.

Men i alla fall.

IMG_7238

Det är onsdag idag, och vi har sovit som tre packade sillar, jag, M och Liten. Så himla mysigt. Jag kommer ihåg min sista tanke innan jag somnade;  åh, det här hade jag velat ha kort på. Jag låg och höll om Liten, och M låg och höll om mig. Det allra, allra bästa sättet att somna på. Och vakna på. Så idag är det målaronsdag och jag och Liten hänger här hemmahemma och funderar på om vi glömt skriva upp någonting på den där monsterhandlingslistan som är skriven. Allt ifrån en pluttig vitlök, till disktrasor. Jag och mannen har gjort en rolig tävling av det… vi båda skriver varsin handlingslista, och sen ska vi se vem som kommit ihåg mest/bäst med grejer(näääjö,, vi kommer inte packa dubbelt i korgen. Man får checka av när man ser att prylen ligger i vagnen och att man har den på listan. Hajjaru? :D). Jag är supertaggad på att flytta in oss på riktigt, i huset. Det är redo för oss, det är bara vi som ska bli lite mer redo. Fylla kyllskåp och sånt till exempel.

Men först.

IMG_7236

…Så ska här sörplas kaffe. Och målas. Medan huset blir vackert rött, ska jag och Liten dra en långrunda tillsammans. Torehunden sitter här och glor på mig med bedjande ögon, så jag antar att han också hakar på. Liten har redan gått och dragit trasan över sig i vagnen, så jag tror att det är bäst att jag snor på lite. Det är tusan så att det behövs mössa idag… varma vädret! -var tog du vägen?

Äsch. Något positivt; det blommar inte ut lika fort som om det skulle vara stekan varje dag. Och det är jag lycklig över, jag vill hinna njuta av alla vackert som är ute nu, länge. Och, det är bra att måla när det inte är sol. Så.

Önskar Dig en god onsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4