IMG_7461 IMG_7462 IMG_7465En deg sattes sent igårkväll. I morse välde den över, ja redan när klockan var fyra och  ljuset fortfarande var försiktigt och fåglarna kvittrade. Då var jag uppe och vandrade ett varv genom huset. Nu, några timmar senare, doftar det nu nybakt i huset. Mangosmoothie och nybakt bröd till frukost.

IMG_7468IMG_7472IMG_7479

Så borde alla lördagsmorgnar starta.

IMG_7481 IMG_7482

Och det är raggsocksgrått idag med. Det är bra på sitt vis, då blir det mycket gjort här inne istället. Jag ska nog ta mig an ännu ett rum idag. Det där minsta, till vänster innanför hallen. Där Liten, han som idag fyller 12 veckor och bär en byxdress så pepparkaksbrun och gullig att jag får ont i kroppen, har sin garderob, där det står en frys med en massa skogshallon i och där just nu alla våra träningskläder och träningsredskap ligger huller om buller. Det är som ett litet förråd, med andra ord. Men det kan det nog egentligen kanske få fortsätta vara. Vi behöver liksom inte alla rum. Förstår du vad härligt? Att ha såna ytor att vara på. Att ha en hall så stor att Litens vagn kan stå där, ostörd. Att sovrummet är så stort att vi dragit dit två meter säng och den märks knappt av. Att köket är så stort att vi kan dans långdans. Ja, i våra lyaögon är här stort.

Jag sitter fortfarande i morgonrock med ostyrig knut på huvudet. Men vi har några små uppdrag idag, som att kila till Storan och vattna växthus (Jag är asnervös, hopppas att jag inte tagit död på hennes plant och tomater. Förutom skräcken att ta kol på dom där gröna liven, så fullkomligt älskar jag grejen med eget växthus. Det ska jag också ha någon gång!)  och sedan väntar en god kväll. Vi kanske hörs innan dess, vi får se. Det är liiite tjorvigt med nät för mitt dagbokande just nu. Men mannen håller på och fixar och donar. Så inom kort kommer det att gå som hejsan!

Så tills vi hörs igen, när det nu blir- Allt gott!

Recept på brödet finner du HÄR.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4